tirsdag, februar 22, 2005

Jazznyhed

Den 11. marts udgiver Maiken Ingvordsen sit femte album. Denne gang udgives den af Universal, Chris Minh Doky er producer og musikken er forårsagtig. Ja, jeg får også helt forårsfornemmelser, når jeg tjekker Maikens vildt flotte site, med reklame for hendes nye album. Her er alle sejl sat til. Det er dejligt at, der en gang imellem bliver skudt lidt ekstra i markedsføringen af en plade. Du kan besøge siden ::HER:: hvor du kan høre noget af musikken fra pladen, der hedder Don't be cool. Maikens trio spiller på Jazzhouse d. 6. april, med Doky på bas og Anders Mogensen på trommer.

En anden pianist og nær bekendt af Maiken Ingvordsen, Kasper Villaume spiller piano og producerer Malene Mortensens anden CD, der udkommer en gang i løbet af foråret på Stunt Records. Pladen blev indspillet i januar i Göteborg.

Fra d. 1. marts til d. 5. marts er Jonas Johansens MOVE på turné i Spanien. Du kan se mere på hans site ::HER:: hvor det også er muligt at finde datoer på danske koncerter med NHØP Trio og Fredrik Lundin Overdrive, hvor Hr. Johansen også er med.

Den 5. april udkommer Verve Remixed 3. For 3. gang udsender Verve en samling remixes af gammelkendt jazz materiale, med beats og indfald. Jeg glæder mig, for jeg synes at de 2 første har været nogle af de mest vellykkede udi jazzremixgenren (og tilsammen har de solgt over 500.000 eksemplarer på verdensplan)
Tracklisten ser sådan ud:
Nina Simone “Little Girl Blue” - Postal Service Remix
Billie Holiday “Speak Low” - Bent Remix
Anita O’Day “Sing, Sing, Sing” - RSL Remix
Sarah Vaughan “Fever” - Adam Freeland Remix
Shirley Horn “Come Dance With Me” - Sugardaddy Remix*
Blossom Dearie “Just One of Those Things” - Brazilian Girls Remix
Astrud Gilberto “The Gentle Rain”- RJD2 Remix
Sarah Vaughan “Peter Gunn” - Max Sedgley Remix
Jimmy Smith “Stay Loose” - Lyrics Born Remix
Hugh Masekela “The Boy’s Doin’ It” - Carl Craig Remix
Nina Simone “Lilac Wine” - The Album Leaf Remix
Billie Holiday “Yesterdays” - Junior Boys Remix
Dinah Washington “Baby, Did You Hear?” - Danger Mouse Remix
Du kan læse mere om de enkelte numre ::HER::

Ingen kommentarer: