tirsdag, juni 16, 2020

Oliver Skou-Due: Just an album (Oliver Skou-Due) stream

Med charmerende beskedenhed har den blot 20 årige pianist Oliver Skou-Due kaldt sit debutalbum for Just an album. Som Neil Armstrong sagde: “One small step for man one giant leap for mankind.” Så kan man vende den rundt her. Ja i den store mængde af musik, der findes derude, er Oliver Skou-Dues plade bare endnu et album. Men for Oliver Skou-Due er den et kæmpeskridt ind i musikverdenen.

Der råder en uimponeret freshness over musikken. Han skifter frisk rundt mellem jazzens stilarter. Noget som kan sammenlignes med eksempelvis Jeppe Zeeberg, hvor der også er masser af humor og godt humør. Sammen med Malthe Kaptain (trompet), Isak Schiødt (saxofon), Lukas Loeb (bas) og William Spanggaard Nielsen (trommer) har han lavet en plade, hvor han får prøvet gode musikalske tanker af.

Pladen åbner med den valsende og let pompøse The Opening Song, der efterfølges af pladens rocknummer Just an album. Her lander Oliver Skou-Due så på Piano Improvisation, der som titlen antyder er improviseret soloklaver. Stille og roligt. Isak Schiødt får også lov til at skinne igennem med solosaxofon på Saxophone Improvisation, med en god dosis vanvid. Just an album er solid debut, der i højeste grad efterlader respekt og lyst til at høre mere fra den unge musiker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar