mandag, juli 03, 2006

Søren Møller: Playlist (Music Mecca)

En playlist kan være en sangliste man har lavet til sin MP3 afspiller, hvor nogle af ens favoritter er på, som feks. passer til en togtur. En playlist med både Brahms, Cole Porter, Miles Davis, Rachmaninov og Sting er nok af den mere obskure slags. Medmindre at det er Søren Møller Trio der spiller alle numrene, og det er lige det de gør på pianisten Søren Møllers anden plade i eget navn, som hedder Playlist. Der er også blevet plads til to af Søren Møllers egne kompositioner, og det er ikke for, at lægge pres på Søren Møller, men de giver altså appetit på flere kompositioner fra hans hånd.
Mr. Moller er bosiddende i New York, og det farver hans musik. Klaverspillet er klassisk jazz, med smag af både Oscar Peterson og Brad Mehldau. Umiddelbart placerer musikken sig vest for Atlanten, men med hans gamle medspillere Karsten Bagge på trommer og Morten Ramsbøl på bas er vi kommet østpå.
Søren Møller Trio har eksisteret i 6 år, og har tidligere udsendt livepladen Let there be love live. Søren Møller Trio kan selvfølgelig opleves under Copenhagen Jazz Festival, hvor de spiller på Thorvaldsens Museum.
Lyt til nummeret The Journey pt. 1 på Møllers Myspace.
Søren Møller: http://www.sorenmoller.com/
Myspace: www.myspace.com/sorenmoller

Ingen kommentarer: