mandag, april 18, 2005

DMA Jazz 2005


Vinderne blev fundet ved festen i fredags på Vega

Årets Nye danske jazznavn: Christoffer Møller for pladen San
Årets danske vokal jazzudgivelse: Tys Tys og Maria Laurette Friis for pladen Go Get Some
Årets danske crossover jazzudgivelse: Autofant for pladen Family
Årets danske jazzudgivelse: Frederik Lundin Overdrive for pladen Plays The Music Of Leadbelly: Belly Up
P2 Prisen: Peter Fuglsang
IFPI Prisen:
Arnvid MeyerJazz Special prisen: Søren Siegumfeldt og String Swing for pladen Blue hat

Copenhagen Jazz Festival in Berlin" er en 4-dages festival i april, som går ud på at præsentere berlinerne for en miniversion af Københavns årligt tilbagevendende sommerbegivenhed, Copenhagen Jazz Festival.
Med en kombination af gratis koncerter på offentlige steder, klubkoncerter samt store koncerter med internationale navne, har Copenhagen Jazz Festival i mere end et kvart århundrede sat sit musikalske præg på den københavnske sommer, og i slutningen af april kommer den danske festival så på et 4-dages besøg i Berlin. Her vil en håndfuld af øjeblikkets bedste danske jazzmusikere blive præsenteret på henholdsvis jazzklubber, S-bahn-stationer og ikke mindst Den Danske Ambassade i Berlin, hvor der onsdag d. 27/4 er officiel åbning og koncert med den internationalt anerkendte percussionist Marilyn Mazur og dennes gruppe "Future Song".
Det overordnede formål er at gøre berlinerne opmærksom på Copenhagen Jazz Festival som "udflugtsmål", men bestemt også at vise hvad dansk jazz kan præstere i disse år – og det er jo som bekendt en hel del...
Copenhagen Jazz Festival in Berlin" er en del af Urban Art Stories og er arrangeret af Copenhagen Jazz Festival i samarbejde med Dansk Jazzforbund.
Udover Mazur optræder
Attaboy, Anderskov Accident, Mold, Tys Tys, Ibrahim Electric, Susi Hyldgaaard "Blush", Lovedale, Kasper Villaume Trio og Carsten Dahl Solo i Berlin.
Ovenstående historie er neglet fra
www.bandlist.dk

Ingen kommentarer: