tirsdag, september 06, 2005

Big Bands på Voxhall


Voxhall i Århus danner rammen om to big band arrangementer her i efteråret. Den første er når der er big band battle d. 6. oktober. I det ene ringhjørne er det århusianske Blood, Sweat, Drum´n Bass, med Jens Chr. "Chappe" Jensen i spidsen, big bandet er et udvidet big band med ekstra fokus på rytmegruppen. Orkestret består af 2. guitarer, 2 keyboards 2 kontrabasser og tre trommeslagere + 14 blæsere. I det andet ringhjørne er det norske Listening Ensemblet under ledelse af Geir Lysne, bandet har turneret over det meste af verden og har udgivet 3 CD'er på tyske ACT.
Den 18. november kaster DR Big Band sig ud i, nok noget af det mest ekstreme i flere år. Signe Høirup Wille-Jørgensen alias Jomi Massage har igennem længere tid arbejdet sammen med Lars Møller om en fuld cyklus af splinternye sange – visuelt iscenesat af den konceptuelt eventyrlystne designer- og instruktørtrio Ingen frygt.

World On A String til Kina
World On A String med bla. Bjarke Falgren og John Sund tager på turné i Kina i starten af oktober, de skal spille på Midi festivalen i Beijing. Derudover skal gruppens medlemmer give masterclasses og workshops på konservatoriet i Beijing.

1 kommentar:

Blog World sagde ...

i was just browsing through the blog world searching for the keyword posters and it brought me to your site. You have a great site however it is not exactly what i was looking for. Good luck on your site. sincerely, antonio.