tirsdag, november 23, 2010

HC: Don't wear it out (Gateway)

Stramt produceret vellyd i poppende humør
Hans Christian Erbs hedder manden bag navnet HC. Han er trompetist, sanger og komponist. Han har med Don't wear it out lavet en plade der vellystent forsøger at sprede god stemning. Pop med stort P og jazz fra det hjørne, hvor man ikke er bange for at spille en ukompliceret melodi og drysse godt med sukker på. Sammen med trommeslageren og produceren Jens Kristian Dam Pedersen har HC over en periode fremdyrket sangene og musikken på en plade, hvor vellyden er højsædet. Arrangementerne af musikken bærer præg af at være lavet af musikere der ikke har været i tvivl om hvad de ville. Der er plads til en masse solospil, hvor det selvfølgelig er HC's flotte trompetspil der oftest trækkes frem.
HC synger med en søvnig stemme, der ikke er den største. Det er den eneste anke jeg har mod pladen. HC har en stemme der ind imellem har svært ved, at stå mål med den flotte og stramt producerede musik.
Hvis jeg var late night DJ på en radiostaion med smooth jazz ville Don't wear it out ryge direkte ind på heavy rotation-listen.
HC: www.hc-music.dk

Ingen kommentarer: