onsdag, februar 16, 2005

Jazznyhed

Ny CD med Povo kaldet We Are POVO er lige udkommet på det svenske label RawFusion. Det er en slags 60’er-retro-danse-jazz med programeringer og live artister, både original numre og remixes! Lars Vissing og Anders Peter Andreasen (DJ Wunderbaum) er kaptajner. Trine-Lise Væring medvirker som både melodi-smed, tekstforfatter og sanger på 2 tracks, og desuden som sanger på en “jazz” version af Lou Reed sangen Perfect Day. Andre sangsolister på CD'en er bl.a. Mark Linn og Katrine Madsen. Pladeselskabet lægger ud med attrykke 10.000 ex. så de regner betemt med at sælge nogle eksemplarer, men deres fokus markeder er Sverige, Italien og Japan, så om vi kommer til at høre noget til det i Danmark vides ikke. Distribution i DK er Bonnier-Amigo. Den kan købes på www.cdon.dk

Matthew Herbert havde verdenspremiere på sit album Plat du jour, ved London Jazz Festival i november måned. Pladen udkommer først en gang i løbet af foråret. Herbert som ofte blander politik ind i sin musik, har denne gang kastet sig over fødevarepolitik, hvor der bl.a. skydes på Starbucks og McDonalds. Mon ikke at det var en idé for Mik Schack at invitere Herbert hjem i køkkenet til en snak om musik og fødevarepolitik. Jeg har ihvertfald aldrig nogensinde hørt om en kunstner, der har lavet en hel plade om fødevarepolitik. Du kan læse mere om pladen på det officielle site ::HER::

E.S.T. har lige udsendt deres niende CD, Viaticum, og det har afstedkommet en lang række positive anmeldelser. Jeg har samlet nogle stykker her:
All About Jazz
BBC
Aftonbladet
SydSvenska Dagbladet
Gaffa
Kultunaut
Fælles for dem alle er, at de er meget positive. Gad vide om der findes en negativ anmeldelse af E.S.T?

Ingen kommentarer: