onsdag, oktober 18, 2006

Curtistid
I dag starter Curtis Stigers sin erobring af Danmark. Han starter i aften i Musikhusets Lille sal i Århus. Imorgen spiller han på Tobakken i Odense, og fredag er turen kommet til Dexter i Odense, her giver han også koncert lørdag aften. Fra mandag indtager Curtis scenen i Jazzhouse og forlader den først sent torsdag aften, hvor han giver sin sidste koncert i Danmark i denne omgang.
Stigers medbringer Matthew Fries på piano, Keith Hall på trommer og Phil Palombi på bas. De tre musikere har efterhånden haft tjansen som fast backing for Curtis Stigers i en del år, og medvirkede på Stigers seneste udspil, den mesterlige I think it's going to rain today. De udsendte også en trioplade sidste år, kaldet Tri-fi.
Curtis Stigers: www.curtisstigers.com
Matthew Fries: www.matthewfries.com

Er du lun på en basun?
Jeps, jazzen er kommet på TV-programmet, ovenikøbet i primetime TV, altså hvis man er barn. For tiden er det muligt at opleve DR Big Band hver søndag kl. 18.00 sammen med Sigurd Barrett. Idéen til programmet opstod dengang Sigurd lavede programmerne med Symfoniorkestret, og man spurgte sig selv om man ikke kunne brede sig til flere genrer. Det kunne man!
Musikken er udkommet på CD, og Sigurd er i november måned på turné med Big Bandet, og kan bla. opleves i Viborg og Holbæk.
DR Big Band: www.dr.dk/bigband

Ingen kommentarer: