tirsdag, september 11, 2007

The Bad Plus til Danmark


Pianisten Ethan Iverson har på det seneste optrådt i duosammenhænge i New York, bla. med bassisten Charlie Haden på klubben Blue Note og senest med pianisten Fred Hersch på Jazz Standard, denne koncert var en del af 6 koncerter med pianoduetter med Hersch som gennemgående. Han spillede bla. også med Jason Moran, Kenny Barron og Brad Mehldau.
Men bare rolig, Ethan Iverson har ikke glemt, det som gjorde ham kendt, The Bad Plus. Dette efterår kan det danske jazzpublikum opleve dem hele to gange. Første gang er på Copenhagen Jazzhouse d. 16. oktober og anden gang er på Dexter i Odense d. 20. oktober
Blog: thebadplus.typepad.com/dothemath/
My Space: www.myspace.com/badplus

Stjernejazz i Skåne
I dagene 11.-13. oktober er der jazzfestival i Kristianstad. Den lille festival får besøg af den sydafrikanske jazzlegende Abdullah Ibrahim (aka Dollar Brand). Bassisten Esperanza Spalding, der spillede på Jazzhouse under jazzfestivallen tager saxofonisten Joe Lovano med. Manu Dibango & The Soul Makossa Gang sørger for endnu et afrojazz indslag på festivallen. Desuden kan man opleve vore egen yndlinge Jazzkamikaze.
Se mere på: www.jazzfestivalen.se

Hancock spiller Joni Mitchell
På den kommende Herbie Hancock plade, River: The Joni Letters har Herbie Hancock kastet sig over Joni Mitchells musik. Der er fire instrumentalnumre (bla. Both sides now) og resten af numrene synges af Norah Jones, Tina Turner, Corinne Bailey Rae, Luciana Souza, Leonard Cohen og Joni Mitchell.
My Space: www.myspace.com/herbiehancock

Ingen kommentarer: