mandag, november 10, 2008

Amos Lee: Last days at the lodge (EMI/Blue Note)

Ung singer-songwriter

Dette er den 30 årige amerikanske singer-songwriters tredje album, der som de forrige udgives på Blue Note. Det er meget svært at se sig sur på Amos Lee. Han laver nogle gode lytteværdige sange og har man en musikalsk bagage der gør at man grovelsker sangere og komponister der har sans for den gode klassiske sang, går man ikke forkert ved at lytte til Amos Lee. Costello og Dylan er ikke fremmede for Amos Lee og på den aktuelle plade er det ikke forkert at nævne folk som er dobbelt så gamle (og erfarne?) som Lee. Han glider perfekt ind i det billede. Pladen anbefales på det kraftigste. Pladen er produceret af Don Was, der udover at være et af de to oprindelige medlemmer af Was (not Was) også lavede den hysterisk gode Forever's a long long time med Orquestra Was i 1997. Hvis du falder over den, skal du købe den med det samme.
På keyboards medvirker en anden legende, Spooner Oldham der bla. sammen med Dan Penn var en af mændene bag det legendariske studie Muscle Shoals Sound og klassiske plader med Aretha Franklin og Neil Young.
Amos Lee: amoslee.com

1 kommentar:

Digirammy sagde ...

I am doing my part to spread the word for Gordin Goodwin. My friends little brother had me listen to 1 of his songs because they played it in the Jazz Group at school and wow! It is available for free download here, just click away and you can hear for yourself.

http://www.amazon.com/gp/product/B001GLHC6M/ref=cm_cr_thx_view