søndag, juni 24, 2012

The Home Of Easy Credit (Northern Spy)

Den danske saxophonist Louise Dam Eckardt Jensen bor og arbejder i New York. Her lavede hun for et par år siden solopladen You look like your mother, would You like sauce? Duoen The Home of Easy Credit er hendes samarbejde med ægtemanden og bassisten Tom Blancarte. Gruppenavnet har de taget fra et butiksskilt i Houston, Texas, hvor Blancarte er fra. 
Duoen har ladet sig inspirere af civilisationens trinvise forfald, der gennemsyrer vores kultur. Det er et abstrakt musikalsk billede, der bruger brutale soniske lyde, klangflader, gentagelser og lignende eksperimenter til at frembringe deres musikalske vision. 

Louise Dam Eckardt Jensen har ladet sig inspirere af så forskellige folk som Björk og Lee Konitz. Hun benytter sig både af sang, altsax, fløjte og elektronik mens Blancarte holder sig til bassen. The Home of Easy Credit er en grænseløs duo. De bruger eksperimenterende musik der trækker på freejazz, impro, rock, folk og pop til at skabe et billedstormende musikalsk univers. De er spændende og udfordrende bekendtskab.
northern-spy.com/artists/the-home-of-easy-credit/

Ingen kommentarer: