fredag, oktober 26, 2007

Valgkampen er igang


I 1960 brugte Socialdemokraternes Ungdom DSU, de unges musik til at indfange vælgerne. De havde fået fremstillet et postkort/plade, med musik med gruppen Raageleje Jazz og en tale med statsministeren Viggo Kampman. Raageleje Jazz bestod af Bent Nielsen (trompet), Thorolf Mølgaard (trombone), Hans Pindrup (tenorsax), Svend Baaring (barytonsax), Niels-Jørgen Steen (piano), Henrik Hartmann (bas) og Alex Riel (trommer) og de spillede Billy Boy.
Pladen er netop nu til salg på QXL.dk

Bollani i dansk-Italiensk musikudveksling
I dagene 2.-7. nov. er pianisten Stefano Bollani på tur i Italien sammen med de gamle triokammerater Jesper Bodilsen og Morten Lund, hvor de bla. spiller i Perugia og Palermo. En måned senere er han i Danmark, hvor han skal spille med italienerne Paolo Russo (bandoneon) og Paolo Fresu (trompet) på Jazzhouse i København og Stars i Vordingborg, henholdsvis d. 8. og 9. dec.
My Space: www.myspace.com/stefanobollani

Fredrik på en retro raket
Fredrik Lundin har sammen med sangeren Trine Lise Væring lavet bandet Retro Rocket, der debuterede under sommerens jazzfestival. Der kommer en plade med dem en gang i 2008, men allerede nu kan du høre musikken på Lundins My Space side. De andre medlemmer er guitaristen Rune Funch, bassisten Nicolai Munch-Hansen og trommeslageren Jeppe Gram.
My Space: www.myspace.com/fredriklundin

Mark Solborg til Kina
Mark Solborg 4 tager til Kina i slutningen af oktober, hvor de skal spille en stribe koncerter. Gruppen udsendte tidligere i år pladen 1+1+1+1 ,
De spiller senere i november lidt tættere på, på B-Flat i Berlin d. 26. nov. og på Jazzhouse d. 28. nov.
Mark Solborg: www.solborg.dk

Ingen kommentarer: