fredag, november 06, 2009

Jens Skou Olsen: Summer on the moon (Calibrated)

Swing it magistern

Bassisten og komponisten Jens Skou Olsen er ansat på det Rytmiske musikkonservatorium. Han har med hjælp fra andre lærere på konservatoriet lavet pladen Summer on the moon. Oprindeligt var Summer on the moon, ti sange han lavede til Edition Wilhelm Hansen i 1998. I 2003 startede indspilningerne. Sangene bliver sunget af Sanne Graulund, mens Jens Skou Olsen selv tager sig af bassen, men bla. også cello, harmonica og guitar. Herudover medvirker Lars Storck på kalimba og percussion, Charlotte Munck på stemme, Jonas Johansen på trommer, Benita Haastrup på percussion, Nikolaj Hess på klaver, Christina von Bülow på sax og Henrik Sveidahl på sax.
Det er med andre ord en flok meget erfarne folk som Skou Olsen omgiver sig med. Men det er hans projekt. Musikken bevæger os ud på en rejse, hvor vi præsenteres for lækre melodier, eksperimenterende forsøg og velfunderet jazzmusik. Det er en gennembearbejdet plade, hvor intet synes at være tilfældigt.
Jens Skou Olsen har lavet en flot dansk (med streg under dansk) jazzplade, hvor flere af musikerne igen viser, hvorfor de har den plads på den danske jazzscene som de har.
Bonusinfo:
Jens Skou Olsen er i disse dage i Vietnam i anledning af regentparrets statsbesøg. Sammen med Django Bates og Mads Emil Nielsen afholder de masterclasses, workshops og koncerter i samarbejde med Vietnam National Academy of Music.
Jens Skou Olsen: summeronthemoon.dk

1 kommentar:

Anonym sagde ...

behovet for at se:)