mandag, marts 12, 2018

Catpack: Catwalk (After Beat Records) CD

Tilbage i slutfirserne startede spillestedet Fermaten i Herning. Her havde man som en særlig attraktion frokostjazz om lørdagen. Det var endda gratis i starten. Det var meget populært og samlede et stort publikum. 
Den kunstneriske værdi var dog meget svingende.

Når jeg hører Catpack får jeg flashbacks til den tid og periode i mit liv. Catpack hører heldigvis hjemme i kategorien af de velspillende ensembler. Det er der også en god grund til. De spiller hver onsdag og lørdag på Hvide Lam i København. De har et kæmpe repertoire og har på den aktuelle CD valgt nogle high lights; The Good Life, L-O-V-E, Limehouse Blues etc. Det er musik der i sin fremførsel fremmer den naturlige øl-tørst og rygetrangen. 


Det aldersmæssigt vidtspændte orkester består af sangeren og trompetisten Lasse Rømer, der bl.a. er inspireret af Bobby Hacketts og Louis Armstrongs trompetspil, basunisten Eddie Pless, tenorsaxofonisten Lars Grangaard, pianisten Ole Matthiessen, bassisten Rune Fog-Nielsen og guitaristen Tue Bjerborg. Pladen er fin dokumentation af hvordan det lyder, på et af jazzens vandhuller i det indre København.

Ingen kommentarer: