mandag, oktober 12, 2020

Total Hip Replacement: Bliss (THR/Monkey Music) LP/DL/stream

 

Jeg kan godt være i tvivl om det er lidt off, at jeg sammenligner Total Hip Replacement med det britiske reggaepop band UB40, der havde sin storhedstid i firserne - primært fordi UB40 nok opfattes som long gone hitlistemateriale. Jeg var stor fan af UB40 og elskede deres originale blanding af reggae og britisk pop. Så i min bog er det et plus at blive sammenlignet med UB40 - og hvis du har brug for, at høre hvor fede UB40 egentlig var, så find det fyrre år gamle album, Signing Off frem.


Total Hip Replacement blander reggae og pop med et nordisk touch på deres egen måde. Ikke så det kommer til at lyde som Gnags ca. Safari - men så det kommer til at lyde som Total Hip Replacement anno 2020. De har deres eget originale take på genren, hvor der dryppes dub, soul og jazz i hofteudskiftningen.


Det seks mand store reggaeband med Victor West Hosbond i spidsen på vokal og trombone, har også trompet og saxofon med i bandet. Den uimodståelige og blæserfyldte reggae er særdeles medrivende og dansevenlig.

Total Hip Replacement

Ingen kommentarer: