onsdag, februar 27, 2008

Skipper Just Frost: Så siger man tak (SJF Records)

Skip det danske

Esben Just er en fremragende sanger, entertainer og pianist. Søren Frost er swingende formidabel trommeslager og SP er ikke med længere. Han er skiftet ud med Ole Skipper Moesgaard. Så bandet hedder nu Skipper Just Frost.
De har eksisteret i over 10 år, hvor de har underholdt og holdt festgryden i kog på mange danske spillesteder. De er ganske enkelt uovertrufne på deres felt, når de med New Orleans inspireret rootsfunk trykker den af på scenen. Ved siden af har de udgivet plader. I 2004 valgte de at synge på dansk på pladerne. Det har de fået en del hug for siden. Men ligesom en bokser heller ikke holder op, fordi han har fået et sæbeøje, så holder trioen endnu en gang fast i, at det skal være på dansk.
Problemet er at man kan høre, at det er nogle stinkende dygtige musikere der spiller noget medrivende musik. Men hvorfor skal sangene lyde som ringeste tankstationsdansktop? Det er forvirrende og værst af alt, så kommer det til at lyde dårligt.
På den nye plade er der kommet toner med fra det cubanske, og musikalsk forsøger de at lægge op til fest. Men er det til enkebal? Man kan godt blive i tvivl.
Skipper Just Frost: www.spjustfrost.dk

Ingen kommentarer: