tirsdag, oktober 28, 2008

Marie Carmen Koppel: Through the rain (Cowbell Music)

En ægte Marie Carmen

Moderne R'n'b og gospel er en vanskelig størrelse. Det kommer let til at smage som et stykke billigt tysk nougat, en lille bid kan gå an, men et helt stykke er decideret kvalmefremkaldende.
Men der findes selvfølgelig undtagelser som feks. Kenneth "Babyface" Edmunds i USA. Herhjemme har vi Marie Carmen Koppel der har bjergtaget et stort publikum i det ganske land, bla. i kraft af hendes utrættelig indsats på både mulige og mere umulige scener.
På hendes nye CD Through the rain præsenterer hun os for musik der er lavet oven på en skilsmisse. Hun har skrevet al materialet selv og det tyder på, at hun har presset sig selv til det yderste for, at præstere det bedste.
Hun bakkes op af den faste pianist Steen Rasmussen og Dan Hemmer holder orgelet varmt. De musikalske arrangementer balancerer på kanten til at falde i den glatte sovs. Men det er Koppel og hendes musikere heldigvis alt for dygtige til. De bevarer en ægthed og autencitet, der får pladen til at være i særklasse i dansk soul og r'n'b.
Marie Carmen Koppel: mariecarmenkoppel.dk
My Space: www.myspace.com/wwwmyspacecommariecarmenkoppel

Ingen kommentarer: