tirsdag, oktober 28, 2008

Lima Lima: Oh mighty thought-control (Your Favourite Records)

Indie møder jazz

Ulla Pihl står i spidsen for bandet Lima Lima, der musikalsk bevæger sig på den tynde is mellem jazz og indiepop. Hun får musikalsk opbakning fra Jesper Thorn på bas, Laust Jørgensen på piano, Marc Lohr på trommer og Emil Jensen på trompet. Specielt sidstnævnte er med til flytte musikken i en retning hvor man kommer til at tænke på jazz, med det nordisk bopinspirerede spil. Men jeg tror såmænd at mange "ikkejazz"-lyttere ikke vil tænke over at Lima Lima har rødder i jazz og det gør jo heller ikke noget.
For først og fremmest er pladen en popplade med spændende akustiske arrangementer, der nok er avancerede men ikke flyder ud i det rene nonsens. En vis stramhed er nødvendig og den er Ulla Pihl god til sørge for. Lima Lima er et godt nutidigt bud på popjazz uden musikalsk inspiration fra USA.

Pladen skal fremhæves for uptemposagen, der også er titelnummeret Oh Mighty thought-control og popballaden Snow med Emil Jensen som fantastisk landskabsmaler.
Bonusinfo:
Lima Lima spiller på Musikcaféen i Huset i Magstræde d. 29. oktober sammen med Laila Trier Band.
My Space: www.myspace.com/limalimamusic

Musik for døde ører....
"Vi bringer musikken til dem der ikke selv kan komme til musikken".
Som et led i DJBFA's koncert række "Vi bringer musikken til dem der ikke selv kan komme til musikken" spiller Martin Fabricius Trio på spil dansk dagen d. 30. oktober kl. 20 i faklers skær for de døde, på en ellers aftenlukket Assistens Kirkegård.
Har du lyst til at lytte med, og måske benytte lejligheden til en lille times reflektion og fordybelse over livets store og små spørgsmål, så medbring en klapstol og et varmt tæppe og en du kan holde i hånden. Det bliver hyggeligt og uhyggeligt, stærkt berigende,- og helt sikkert anderledes. I tilfælde af regn eller meget koldt vejr, hvilket pt. er udsigten, rykkes der ind i kapellet.
Martin Fabricius: www.myspace.com/martinfabricius

Ingen kommentarer: