fredag, august 14, 2009

Ny musiker jazzblog


Basunisten Anders Larson har startet bloggen Jazzblog.dk med undertitlen Om Jazzen Fra Jazzen. Her vil danske jazmusikere fortælle om deres musik, deres projekter og deres tanker om dansk jazz.
Siden starten i begyndelsen af august, har der været indlæg fra så forskellige folk som jazznestoren Erik Moseholm - der skriver om musikerne i Danmarks Radios kantine i 50'erne, trommeslageren Morten Lund - der skriver om at lytte med kroppen, saxofonisten Jakob Dinesen - der skriver om sit nye band, bassisten Anne Mette Iversen - der skriver om jazzfestivaler og pianisten Nikolaj Bentzon - der skriver om sin nye plade.
Hvis Anders Larson kan holde det indlægs-tempo han har lagt ud med, så har han scoret en læser her, der vil tjekke bloggen flere gange ugentligt. Jeg glæder mig til at følge den!
www.jazzblog.dk

1 kommentar:

Anders Larson sagde ...

Tak for din positive omtale af jazzblog.dk! Jo, der skal nok komme godt gang i bloggen med tiden. Målet er daglige opdateringer med en unik indblik i de danske jazzmusikers ualmindeligt smukke og velfungerende hjerner og hjerter! :-)
KH
Anders