mandag, august 24, 2009

Store jazzkoncerter i den kommende tid


Sangerinden Stacey Kent indtager Copenhagen Jazzhouse fra d. 29. oktober og de følgende to dage, hvor hun sammen med Copenhagen Jazzhouse Trio og ægtemanden, saxofonisten Jim Tomlinson vil forføre og betage publikum.
Saxlegenden (og komponisten, ikke mindst) Benny Golson skal spille med Jazzhouse Trioen d. 24.-26. september.
I november er det fra d. 26.-28. er det en special edition af Jazzhouse Trioen, efterårets trommeslager Jeppe Gram er skiftet ud med Montmartre-kendingen Albert Tootie Heath. De gæstes af noget endnu ukendt blæs.

Chris Minh Doky drager på Danmarkstur d. 15. september, hvor han starter i Toldkammeret i Helsingør, inden han slutter i Århus d. 23. september har han været i Assens, Vordingborg, københavn, Odense og Randers. I Århus og København har han Palle Mikkelborg med som special guest, noget som Sinne Eeg og DR Pigekoret også får fornøjelsen af at være i København. I bandet medbringer han legenden og trommeslageren Dave Weckl, pianisten George Whitty og guitaristen Dean Brown. Dave Weckl præsenteres også i København på Jazzhouse d. 20. september og hos Modern Drums i Århus d. 23. september ved to workshops.

Pat Metheny spiller i Tivolis koncertsal d. 7. februar 2010. Det er en solokoncert med titlen Solo Guitar & Orchestrion. Han vil benytte sig af en lang række ældre akustiske og elektro-akustiske instrumenter, som vil være kontrolleret af nye og moderne teknologier.

Det er stadig muligt at købe billetter til koncerterne med Diana Krall i Falconer i København d. 19. september og i Musikhuset d. 24. september. I Musikhuset i Århus præsenterer man endnu en sangerinde. D. 21. november er Diane Schuur at finde på Rytmisk sals scene. Hun medbringer en trio.
Copenhagen Jazzhouse: www.jazzhouse.dk
Chris Minh Doky: www.doky.com

Ingen kommentarer: