mandag, september 14, 2020

All Too Human: Because You’re worth it (ILK) LP/DL/stream


Peter Bruun er tilbage med sit Vernacular avantgarde eller “folkelige avantgarde” projekt All Too Human. Noget der i sagens natur er rimeligt modstridende. Det er heldigvis ikke noget problem for Peter Bruun (trommer), Marc Ducret (guitar), Kasper Tranberg (trompet og kornet), Simon Toldam (keys), Petter Eldh (bas og elektronik) og Anders Banke (sax og fløjte). 

Musikken er ikke umiddelbart folkelig. Det er tydeligt at Peter Bruun bruger poppens melodiske og rytmiske elementer. Han knækker og vender dem og får nye varianter frem. De fremstår kortvarigt lettilgængelige som poppen. Overordnet er det kompliceret musik der insisterer på din opmærksomhed. Peter Bruun skærer musikken op. Rytmerne kan minde om broken beats, men er ikke delt op i fire fjerdedele. Det er helt suverænt. 

I pressematerialet står der: “LP’en indeholder et foldbart ‘Magic Mirror’ og otte håndtegnede analoge animationer (phenakistoscoper), en til hver sang. Denne udgivelse er et musikalsk kærlighedsbrev til den eventyrlystne lytter ... Because You’re Worth It.” 
Jeg har i stedet for “kærlighedsbrevet” modtaget et pudsigt hybridprodukt til anmeldelse. En CD lagt ind i et vinylsinglecover sammen med nogle forskellige papskiver. Det er anmelderversionen af All Too Humans Because You’re Worth it...

Ingen kommentarer: