tirsdag, august 14, 2007

Mais Uma: Caminho do norte (Gateway)

Den varme vej til nord
Mai Seidelin står i spidsen for Mais Uma, der spiller brasiliansk inspireret jazz. Mai synger på portugisisk, Pelle Fridell spiller sax og fløjte og har skrevet flere af numrene, der udelukkende består af nyskreven musik udover Jobim's Agua de beber. Musikken er kendetegnet ved at musikerne har deres baggrund i jazzen, udover Fridell er det Morten Ankerfeldt på bas, Carsten Kær på piano og Janus Templeton på trommer. Desuden er brasilianske Bernardo Aguiar på percussion med som gæst. Mais Uma lander med et stort plask ude midt i Atlanten. For nok er stilen brasiliansk (mere samba end bossa), men de drog afsted fra Brasilen og ville nok gerne have taget turen til USA, hvor der blev tilsat noget jazz, men inden de kom så langt trak Danmark og norden alligevel så meget i dem at de også fik noget af det nordiske med. Pladen der udgives af Gateway Music hedder meget passende Caminho do norte, der betyder vejen til nord.
Mai Seidelin er dygtig til at styre og arbejde med stemmen og der er overskud og energi i bandet. Vigtigst af alt; CD'en spreder varme og lækker stemning i stuen. Her kan rystes med bagdelen og vippes med foden.
Bonusinfo:
Mais Uma spiller flere koncerter i løbet af efteråret, d. 18. og 19. oktober er det i henholdsvis Herning og Tversted. Her medbringer de Master Fatman, der vil varme publikum op som DJ og i det hele taget hygge om publikum.

Mais Uma: www.maisuma.dk

Ingen kommentarer: