fredag, november 02, 2007

Er Bush The Reefer man?Cab Calloway, der nok for de fleste er kendt som ham der synger Minnie the Moocher i filmen The Blues Brothers, lavede i 1932 sangen Reefer Man, om en mand med en jættestor joint, der som følge deraf er herreskæv. Den er også med på den nye CD The Harlem Experiment fra Ropeadope Records, hvor der er lavet en forrygende video til, der i South Park stil fremstiller George Bush som Reefer man. Taj Mahal synger og Don Byron spiller på klarinet.
Pladen fortæller i musik, historien om Harlem der er kendt som det sorte neighbourhood på Manhattan, men udover jazz, funk og hip hop, er der også Spanish Harlem med latinmusikken og Jewish Harlem med klezmermusikken. Du kan høre mere på sitet, hvor du også kan se videoen.
harlem.ropeadope.com

Improviseret musik på mimeteater
Den nystiftede forening ”Generator” afholder endagsfestival for original improviseret musik, på Mimeteatret i Odense den 3 november. Foreningen Generator blev dannet af nogle af byens unge musikere i sommeren 2007, og er dels synlighedsorganisation dels koncertarrangør. Formålet er at skabe opmærksomhed om alle de dygtige unge musikere og spændende orkestre med original improviseret musik, som hvert år strømmer væk fra Fyn og Odense på grund af manglende levevilkår –der er simpelthen ingen steder at spille, siger Generator.
TadsTaTour (med P2 prisvinderen Mads la Cour), Inerti, The Double Power Unit, Snorkel Snirkel Storband, Elektro, Understrøm, Horn Amok!, Termostat og Neo Super Surprise og de blå Trøfler er på scenen i tidsrummet kl. 15.00-01.00. Der skal nok blive larm i Mimeteatret på lørdag.
Generator: generator-fyn.dk

Ingen kommentarer: