onsdag, september 23, 2009

Levende oktober fristelser


To af de mest spændende navne indenfor dansk jazz lige nu, tager begge på turné i starten af oktober, som opvarmning til CD-indspilning og udgivelse.
Pianisten og komponisten Jakob Davidsen har atter samlet det 7 mand store orkester Mangfoldighed. De drager på en lille turne, der starter hos Skive Jazzklub d. 29. september og fortsætter mod Sunship på Musikcafeen i Århus d. 30, Godset i Kolding d. 1. oktober og på Jazzhouse d. 2. oktober. Weekenden bruges til indspilning af gruppens tredje album. De præsenterer bla. en ny suite; Music from the desert.
Saxofonisten og komponisten Niels Lyhne Løkkegaard varmer op med en turné, til udgivelsen af et nyt album til november. The scales of gray markerer samtidig starten på et nyt band for Løkkegaard. Søren Kjærgaard på piano, Jonas Westergaard på bas, Jeppe Gram på trommer og guitaristen Jeppe Kjellberg - der på det seneste har nydt stor international succes i discorock-bandet Who Made Who - udgør det nye band. De spiller første gang på Huset i Ålborg d. 8. oktober og fortsætter til yderligere 3 steder i det jyske. I november er det sjællændernes tur. Se mere på Løkkegaards site.
Jakob Davidsen: www.jakobdavidsen.dk
Niels Lyhne Løkkegaard: www.nielsloekkegaard.dk

Ingen kommentarer: