mandag, juni 22, 2020

Livity Allstars: Vol. 1 (Livity Music) DL/stream

Sommeren ligger nr. 1 på hitlisten i denne uge. Corona er efter den totale dominans gennem flere måneder med både remixes og mash ups røget ned på andenpladsen.

Solen skinner og varmen fortsætter til langt ud på natten. 
Sommer er også reggaetid. Her er Livity Allstars det bedste bud på dit varme sommersoundtrack. Det er Morten McCoy fra Bremer/McCoy der gennem flere år har indspillet musik under navnet Livity Allstars. Nu er der nok til et helt album. 
Det er instrumental jazzet rootsreggae. Undervejs dukker jazzfolk som Jonathan Bremer (på de fleste numre) og Oilly Wallace op. Stemningen er langsom og tilbagelænet. Det ligger lige for, at sammenligne med Bremer/McCoy. Den store forskel er selvfølgelig, at der er trommer med i Livity Allstars. Ligesom der også er guitar og blæsere med. Det er dybt groovy med dub og nærvær. 

Du kan downloade albummet på Raske Pladers site og betale den pris du vil. Planen er at den senere kommer på vinyl. Lyt med nu og svøm hen til perler som Sweet Love (med Tobias Elof og Emil Palme på guitar) og den helt forrygende Universal Version med Ruhi Erdogan på trompet. 

Tak til sommer og Livity Allstars.

Ingen kommentarer: