torsdag, juli 04, 2019

She Trio: As simple as that (Say Yes Music) CD/DL/stream

Det er så simpelt som det... Ja det lyder så lige til og ligefremt. She Trio med Sanne Graulund på sang og klaver, Eva Malling på bas og Benita Haastrup på trommer har lavet albummet As simple as that. Et nutidigt popjazz album, der hviler på forne tiders cabaret og salon musik - de mødtes i øvrigt også i forbindelse med forestillingen Cabaret.

Jeg sidder nu ikke henslængt i en altmodisch stemning, når jeg lytter til pladen. Jeg bliver omgivet af Sanne Graulunds stemme der har et helt særligt skær af nærhed over sig, Eva Mallings støttende og pulserende basspil og Benita Haastrups dansende percussion.

Der er ganske vist enkelte numre der kunne have været med i tv-serien Babylon Berlin, som feks. 5 o’clock, der placerer sig godt i forlængelse af den tyske tv-serie og hvor musikken netop også havde et nutidigt touch.

Mathias Heise kigger forbi med mundharpen på den optimistiske bossa Melody of spring. Undervejs medvirker også andre gæstemusikere som Pelle Fridell, Gunnar Halle, Kaare Munkholm og Gustaf Ljunggren.
As simple as that fremstår helstøbt, godt arrangeret og velproduceret. En plade til den voksne og nysgerrige poplytter, der har jazzen med i sit verdenssyn.

Ingen kommentarer: