fredag, februar 18, 2011

KortJazzNyt uge 7 2011

Denne omgang nyheder du sidder og læser her, er indlæg nr. 1000 på denne blog. 
 
Onsdag d. 23. februar er der atter jazz på Fermaten i Herning. Det regionale spillested Fermaten er sammen med jazzklubben Moor Jazz og Swinging Europe værter for koncert med Maria Faust Group og indlagt reception i anledning af at Swinging Europe - der står bag European Jazz Orchestra - er flyttet til Herning fra Brande og at jazzklubben Moor Jazz er gået sammen med Swinging Europe og Fermaten i et samarbejde om at præsentere kvalitetsjazz i det midtjyske.
I anledning af alle de glædelige omstændigheder er der såmænd fri entré til arrangementet.
Jeg håber at vi ses!
swinging-europe.dk/page41/page41.html

Det norske magasin Jazznytt er på gaden med et frisk nummer, som kan downloades gratis på deres hjemmeside. Der er selvfølgelig en masse om norsk jazz. Men også en hel del om dansk jazz. Der er anmeldelser af Carsten Dahl's Effata, Ibrahim Electric's Royal Air Maroc (hvor redaktøren Jan Granlie endnu en gang roser Stefan Pasborg for trommespillet, der er af en anden verden) og Niels Lan Doky's Return to Denmark. Desuden er der en artikel om jazzscenen i København med fokus på Copenhagen Jazzhouse og Jazzhus Montmartre.
issuu.com/push_media/docs/jazznytt-01-2011?viewMode=magazine&mode=embed

Helle Keis er specialestuderende på Copenhagen Business School, hvor hun studerer "Management of Creative Business Processes". Hun er ved at lave en undersøgelse af det danske jazzmiljø. Hun har allerede 200 besvarelser men har brug for minimum 500 besvarelser
Helle fortæller om specialet: "at det har til formål at give jazzartister, musikere, spillesteder og producere strategiske anbefalinger i forhold til deres promovering og placering på det danske marked for jazz." For at få det bedste udgangspunkt for specialet har hun brug for viden om, hvem den danske jazzentusiast er. I den sammenhæng bliver de førende jazzklubber og spillesteder og blogs rigtig relevante for hende, da det er der hvor entusiasterne holder til.
Svar på undersøgelsen her: www.surveymonkey.com/s/YBVY3H2

Hvis du har læst disse linjer: "Lars Fiil has delivered the first great record of 2011 and I believe we will be talking about this album again as part of our Best Albums Of 2011 in twelve months. Reconsideration is Highly Recommended." så har du allerede læst anmeldelsen af Lars Fiil Quartet's Reconsideration på den amerikanske blog Jazzwrap, hvis ikke så besøg den her: jazzwrap.blogspot.com/2011/02/lars-fiil-kvartet-reconsideration.html

Ingen kommentarer: