tirsdag, april 26, 2011

KortJazzNyt uge 17 2011

Montmartre årets jazzspillested
Torsdag d. 5. maj kåres Jazzhus Montmartre som årets jazzspillested. Det sker et år efter at det legendariske spillested genåbnede i St. Regnegade. Det er de danske jazzmusikere der via brancheorganisationen JazzDanmark står bag kåringen. Prisen på 35.000 kr overrækkes ved en fest på spillestedet d. 5. maj kl. 19.00.
Et stort og velfortjent tillykke herfra til det fremragende initiativ!
www.jazzhusmontmartre.dk

Lars Fiil Kvartet drager i maj måned på en mindre Danmarksturné, hvor der bliver mulighed for at høre et af de mest roste unge danske jazzbands lige nu. De besøger bla. Jive i Vejle, Christiania Jazzklub og Tante Olga i Randers.
www.myspace.com/larsfiilkvartet

For andet år i træk afholder Benjamin Koppel jazzfestival i kulturhuset Prøvehallen i Valby. I år afholdes endnu engang tyve koncerter i løbet af ti dage og Benjamin Koppel håber, at blandingen af kendte danske sangerinder og amerikanske jazzhovednavne vil få lige så mange til at lægge vejen om ad Valby Langgade i år. De to første dage står Marie Carmen Koppel på scenen med bror Benjamin og en flok erfarne ræve fra New York; Kenny Werner på piano, Scott Colley på bas og Jonathan Blake på trommer. Annisette kan opleves med de samme musikere et par dage senere, hvor Anders Koppel er tiføjet på orgel. Trompetisten Dave Douglas kommer også spiller sammen med Koppel, Werner, Blake og bassisten Jonathan Weidenmueller. Det bliver hedt i Valby!
valbysummerjazz.dk

Ingen kommentarer: