mandag, august 11, 2008

Ayoe Angelica: I'm amazed (Playground)

Dansk neosoul med flugabone

Ved en jamsession under sidste års Riverboat Festival i Silkeborg møder den da 19 årige sangerinde Ayoe Angelica, jazzmusikeren Peter Rosendal og allerede en uge senere introducerer Rosendal sangerinden for hans gode ven Mads B.B. Krog. Peter Rosendal havde lugtet lunten, her var en pige med et talent ud over det sædvanlige. Allerede et år efter er en plade klar med Ayoe og det er ikke New Orleans jazz der står på programmet.
Mads B.B. Krog (You may remember him from music acts such as Plateaux Techniques, Peter Rosendals Solo and Chris Minh Doky's The nomad diaries, som Troy McClure fra The Simpsons, ville have sagt) er hovedmanden på pladen. Han har skrevet, produceret og programmeret det meste. Han suppleres af Peter Rosendal, der spiller en væsentlig rolle på pladen, med sin flugabone på samtlige numre. Derudover spiller Morten Ankarfeldt bas og Morten Hoi er med på guitar.
Stilmæssigt kan det sammenlignes med det man kender fra sangerinder som Erykah Badu og India.Arie. Det hed vist neosoul for nogle år siden. Pladens gevinst er utvivlsomt Peter Rosendal på den forstørrede trompet. Mads B.B: Krog evner ligeledes at lave et spændende beatslandskab til en hyggelig plade.
Bonusinfo:
Du kan læse en morsom anmeldelse af pladen på Gaffa.dk der fortæller mere om afsenderen (en småsnerpet Leonora Christina Skov) end om selve pladen.
Ayoe Angelica: ayoeangelica.dk
My Space: www.myspace.com/ayoeangelica

Ingen kommentarer: