mandag, august 25, 2008

Erling Kroner New Music Orchestra: Strada Anfosa (Calibrated)

Tango-Erling
Erling Kroners kærlighed til den argentinske tangomusik er ikke noget nyt. Han har siden 1990 udgivet 6 plader i den genre. Nu er han klar med en syvende. Denne gang med sangerinden (argentinsk, men med danske rødder) Laura Hansen og Carlos Morera på bandoneon. Det er en liveindspilning fra Copenhagen Jazzhouse på en november aften sidste år.
Erling Kroner dirigerer og spiller også på basunen foran det seksten mand store orkester, der tæller en række musikere, som Kroner arbejdet sammen med i mange år. Feks. Niels Gerhardt på basbasun og tuba, der også har arrangeret og skrevet flere af numrene. Laura Hansen er en sangerinde med de helt store teaterfølelser, der er drama, temperament, desperation og kærlighed. Kroners orkester spiller godt op til hendes sang og optræden. Pladen indeholder også instrumentalnumre og der bliver indlysende nok mere plads til at musikerne kan komme til.
Trompetisten Peter Marrott og saxofonisten Jan Harbeck skal have nogle rosende ord med på vejen for deres indsats og de fine takter de viser som solister.Erling Kroner: www.kroner-music.dk

Ingen kommentarer: