tirsdag, maj 08, 2012

Indra: In between (Bendra)

Med debutalbummet fra 2010 poppede hun nærmest op på den danske jazzscene fra det rene ingenting. I selskab med saxofonisten Benjamin Trærup og bassisten Thomas Sejthen var sangerinden Indra Rios Moore en af de helt store overraskelser. Nu er de tilbage og de har klogeligt holdt fast i konceptet. Det er behageligt intimt og stemningsmættet setup til den hyggelige side. Omdrejningspunktet er Benjamin Trærups støvede sax og Thomas Sejthens tighte basspil. Indra's stemme står sikkert i forgrunden og spejles ned i det måneoplyste vand. Der er diskret tilføjet lidt percusssion og guitar.
Sangene på pladen er en blanding af Indra's egne sange, kendte og mindre sange, hvor den afsluttende What a wonderful world hører til i superkendt-kategorien. At tilføje nyt til den sang, synes umuligt. Men Indra kravler ind i den og gør den til sin egen. Jeg har altid haft Neil Young's The needle and the damage done blandt mine absolutte favoritter, igen kommer de ind under sangen.
I et originalt mix af jazz, country, roots og singer-songwriter har de skabt en værdig opfølger til debutalbummet, der bør give Indra et endnu større publikum.
Bonusinfo:
Under indspilningen af pladen blev de så glade for at spille de spanske og italienske sange, at de besluttede sig for at lave et helt album med boleros og kærlighedssange på spansk, italienk og portugisisk sammen med Gonzalo Rubalcaba og Ignacio Berroa mens stjerneproduceren Larry Klein har udtrykt interesse for at producere albummet. På Indra's hjemmeside kan man se at de indspiller til august i Miami.
indra.dk

Ingen kommentarer: