onsdag, juni 04, 2014

Modern Jazz Days - KortJazzNyt uge 23 2014

For tredje gang er der den kommende weekend Modern Jazz Days i Køge på Søndre Havn. Endnu en gang bydes der på et afvekslende og spændende program. Programmet indeholder både nye stjerner som vinderne af Ungjazz 2014 Musik för Hemlösa og duoen Bremer/McCoy, der med sidste års suveræne album Enhed blandede reggae og jazz og etablerede folk som Wonderbrazz, Jazzkamikaze, Girls in Airports og Kresten Osgood. Der bliver også mulighed for at høre den amerikanske pianist Aaron Parks, der spiller sin første koncert her i landet, i forbindelse med det 2½ måned lange Artist in Residence ophold. Han spiller sammen med Marilyn Mazur, Jesper Løvdal og Klavs Hovman.

Den unge festival har indtil nu via støtte været gratis for publikum. I år har man indført Name your price, hvor publikum betaler den entré, de har lyst til eller i stand til.
Festivalen starter på fredag, hvor Osgood Og hvad er klokken feat. tEITUR & Mads Mouritz bl.a. er på scenen og slutter på søndag, hvor de pladeaktuelle hip hop-jazzere Doktor Doktor stiller op med Albertslund Big Band blandt mange andre kunstnere.

Lørdag aften spiller jeg vinylplader sammen med Niels Christian Cederberg fra P8Jazz ved en Sofa Session, hvor vi også hyggesnakker om musikken.
Måske ses vi?

Ingen kommentarer: