fredag, januar 08, 2010

Årets Jazzspillested 2010

Paradise Jazz, der holder til i Huset i København er kåret som Årets Jazzspillested af Jazz Danmark. Med det følger JazzLive prisen på 35.000 kr.
I juryens motivation hedder det at: I de sidste 10 år har Paradise Jazz været ensbetydende med fantastiske koncertoplevelser på en intim klubscene, der stadig har plads til et Monday Night Bigband på 15 musikere. Et spillested, der er drevet af ren og skær passion for musikken, som formår at holde et højt kunstnerisk niveau og har skabt et utal af unikke koncertoplevelser. Denne position har gjort at klubben har et trofast publikum, der sætter pris på den gode stemning og den sikre kunstneriske profil. Alligevel bliver Paradise ved med at prøve at nå nye publikumsgrupper igennem utrættelig promotion og initiativer, der ikke kun når ud til jazzkendere. Samtidig er Paradise Jazz et naturligt mødested for jazzmusikere, og en klub der helt i jazzens ånd både er historisk bevidst og har fokus på nye talenter.
Prisoverrækkelsen finder sted mandag den 25. januar i Paradise Jazz - Huset, Magstræde 14, 1. sal. Her spiller Monday Night Big Band med Niels Jørgen Steen i spidsen.
Paradise Jazz: www.paradisejazz.dk

Ingen kommentarer: