lørdag, januar 16, 2010

KortJazzNyt nr. 3 2010


Med udgangspunkt i nordjylland huserer JazzNord Ensemble. De tager i starten af marts på turné med workshops og koncerter i det nordjyske, hvor de bla. spiller på Huset i Aalborg og Det Musiske Hus i Frederikshavn.
Koncerterne holdes under titlen Canopus. Bla. medlemmerne af det ni mand store ensemble er pianisten Søren Møller, der medtager den amerikanske saxofonist Dick Oatts, som Møller har lavet to duoplader med tidligere.
www.jazznord.org

Jomi Massages og Lars Møllers samarbejde går efterhånden flere år tilbage. Nu føjer de nye kapitler til samarbejdet, når de sammen med nordmanden Geir Lysne og den samiske sanger Johan Sara går sammen under navnet Nordic voices orchestra. Medlemmerne af det tyve mand store mand store orkester kommer fra Lars Møllers The Orchestra og Geir Lysnes Listening ensemble. Saxofonisterne Kasper Wagner, Jan Harbeck og Tore Brunborg, trompetisterne Jesper Riis og Mårten Lundgren, basunisterne Helge Sunde, Jakob Riis og Klaus Löhrer og trommeslageren Morten Lund er at finde blandt medlemmerne.
De kan høres i Frederiksværk (22. jan), Ålborg (23. jan), Lyngby (24. jan) og Århus (25. jan).

Ingen kommentarer: