onsdag, februar 10, 2010

Vestbo Trio: EP (Dog Hound Records)

Instrumental rocktrio med sans for jazz
Michael Vestbo er guitarist og gør med denne EP opmærksom på sig selv og det fornøjelige ved en instrumental trio der udelukkende betjener sig af guitar, bas og trommer. Med 5 numre der har rocken som fundament - specielt i kraft af trommerne - henter Michael Vestbo også en masse inspiration ind fra jazz, country og blues.
Pladen er et vellykket forsøg på, at fortælle hvem guitaristen Michael Vestbo er. Numrene er tilpas forskellige, hvilket nok også er en svaghed. Et nummer som Jim Can't-be-long-now kommer til at køre i tomgang med nogle småkedelige guitar-almindeligheder, hvilket ikke burde være nødvendigt, da han på de fire andre numre viser større evner.
Højdepunktet er mid-tempo nummeret Japanese Cherry Trees, hvor Vestbo giver sig ro til at spille et enkelt tema, som han stille og roligt giver mulighed for at udvikle sig. Jesper Smalbro spiller en fed swingende dynamisk bas og trommeslageren Eddi Jarl føjer en fin whiskers-trommebund på.
Vestbo har en svaghed for det lidt skramlede og upolerede. Det må han gerne dyrke endnu mere, evnerne er der ihvertfald.
Bonusinfo:
Vestbo Trio spiller på Fair Bar i Nørregade i Århus d. 19. februar
My Space: www.myspace.com/michaelvestbo

Ingen kommentarer: