onsdag, februar 01, 2017

Alex Jønsson: Heart of gold Live in Aarhus (Alex Jønsson)

Guitaristen Alex Jønsson har lavet denne trioplade, som en intimindspilning foran et lille publikum en aften i marts i Århus. Han er sammen med bassisten Jens Mikkel og trommeslageren Andreas Skamby. To musikere som han kender rigtigt godt fra I Think You're Awesome og Live Foyn Friis' band, samt Jønssons egen plade Spy on Your Friends fra sidste år.

Repertoiret er kendinge fra Jønssons to plader i eget navn suppleret med lidt nyt materiale. Mit helt store favorit Nidaross fra 2013 debutpladen er heldigvis med. Musikken er indspillet i en afslappet atmosfære i en dagligstue inde midt i Aarhus. De tre musikere spiller musikken der fulgt dem de senere år. At genbruge og videreudvikle numrene på denne måde er et bonus for musikken. De har fået en ny organisme og sjæl. Stemningen er intens og nærværende. De lader uden problemer den gode stemning følge med pladen. 

Jeg bliver så glad, når jeg hører Jønssons gode melodier og måden de bliver behandlet på. Alex Jønsson, Andreas Skamby og Jens Mikkel er både hjerte og guld.

Ingen kommentarer: