fredag, august 19, 2005

Sangerinde forsvundet


Madeleine Peyroux, som optrådte i Operaen under Copenhagen Jazz Festival er forsvundet. Hun skulle lave promotion arbejde for sit pladeselskab Universal, men dukkede aldrig op. Pladeselskabet har ingen anelse om hvor hun er, men mener at hun er bukket under for det store arbejdspres, hun har været udsat for på baggrund af succesen med pladen Careless love. Pladen ryger ifølge rygterne ind på den engelske top ti på søndag. Universal har hyret en privatdetektiv, fot at kunne finde hende igen. Jeg vil foreslå at han køber billet til Tanglewood Jazz Festival i Lenox, Michigan, for der skal hun ifølge hendes site optræde d. 3. september.

DR i det romantiske hjørne
Danmarks Radio står bag en ny serie af plader, under titlen A jazz romance. Den første udkommer d. 4. oktober. Det er Søs Fenger der der står i spidsen. Hun synger på svensk med tekster af Östen Warnerbrink. Nikolaj Bentzon har skrevet musikken og Peter Jensen har arrangeret. DR Underholdningsorkesteret spiller op i en udvidet version med et til lejligheden sammensat big band. Det er planen at DR's forskellige orkestre skal inddrages i nye projekter, hvor der så kobles solister på.

Nyt med Soulive
Den amerikanske funkypowerorgel trio Soulive blev vippet ud af porten af Blue Note, men heldigvis har Concord heldigvis budt dem indenfor, så nu kan vi glæde os til endnu en plade med dem. Den udkommer til september og hedder Breakout, de har bla. haft besøg af Chaka Khan og Ivan Neville i studiet.

New Jungle Orchestra til Korea
Den 2. september står New Jungle Orchestra på scenen på Jarasum International Jazz Festival i Korea. Blandt de andre optrædende finder vi næsten lige så prominente navne, som førstnævnte, bla. The Bad Plus, Trio Töykeat og Joshua Redman Elastic Band.

Ingen kommentarer: