mandag, juni 24, 2013

Bushman's Revenge: Electric Komle - Live! (Rune Grammofon)


Det er kun ganske få måneder siden, at jeg anmeldte det norske band Bushman's Revenge og deres album A little bit of big bonanza her på bloggen. Nu er de atter aktuelle. Denne gang med et live album. Koncerten er indspillet i Molde på jazzklubben Storyville i april 2012, kort efter at A little bit of big bonanza udkom i Norge. 3 af livepladens 6 numre er også gengangere fra det foregående studiealbum. Stilen er fortsat heavy guitarbaseret instrumentalrock, der trækker på traditioner fra bands som Black Sabbath og Led Zeppelin. Live er lyden blevet mere fyldig, tung og dynamisk. Pladen udkommer i forbindelse med at bandet fejrer 10 års jubilæum. 

Guitaristen Helte Hermansen står i spidsen for trioen. Han trækker suverænt og erfarent inspiration fra rockens guitarguder - lige fra Jimi Hendrix til Vernon Reid. Livepladen er et sammenhængende og bedre lydende dokument end det forrige album. Det klæder trioen at der er kommet mere dybde i lyden. Deres 8 minutter lange rockudgave Ornette Colemans Lonely Woman får mit hjerte til, at banke lystigt i takt til musikken.
Bonusinfo:
Trioen spiller d. 15. oktober på Jazzhouse. Det bliver svært at finde noget federe, at lave den tirsdag aften i København!

Ingen kommentarer: