torsdag, april 07, 2022

døssing: All inclusive (Blik Flak) streaming

 

Bare fordi man er søskende og medlem af fremtrædende grupper indenfor jazz og moderne folk og ens forældre stod bag 90’ernes folktronica succes Sorten Muld, så betyder det ikke at man kan lave et fedt band sammen. 


Men det kan trioen døssing med Aske (trommer, producer og kendt fra Aysay), Jon (keys, synthbas og kendt fra Abekejser) og lillesøster Mathilde (trombone, vokal). De får endda lidt supplerende hjælp fra deres søster Annestine, der har indtalt de speaks der undervejs er med til, at danne historien om All Inclusive hotellet som døssing holdet tager os med på.


Her er ro til at slappe af fra hverdagens stress og jag. De har bla. ladet sig inspirere David Lynch’s Twin Peaks og Wes Anderson’s Grand Budapest Hotel, da de lavede musikken. Der er er med andre ord noget subtilt på spil i historien. 


Det er rolige numre, hvor Mathilde Døssings trombone får lov til at shine. Jon - der gerne spacer ud på analoge synths i Abekejser - sidder mere roligt ved klaveret når han er sammen med sine søskende. Det er en dejlig musikalsk historie, der hænger sammen og fungerer på flere planer. Det er smooth med behagelige overraskelser undervejs.

døssing på Facebook

Ingen kommentarer: