onsdag, september 07, 2005

Koncert for orkanofre


Man kan ikke sige New Orleans uden at sige Jazz, sådan har det været i 100 år. Men for tiden kan man desværre ikke sige New Orleans uden at sige katastrofe.
I New York bliver der den 17. sept. afholdt en koncert med titlen Higher Ground Hurricane Relief Concert Benefit for Victims of Hurricane Katrina i Frederick P. Rose Hall , med Wynton Marsalis i spidsen. Indtil videre er Peter Cincotti, McCoy Tyner, Abbey Lincoln, Arturo Sandoval, Paquito Di Rivera, Diana Krall, Elvis Costello, Paul Simon, Buckwheat Zydecho, Cassandra Wilson, Bill Cosby og Whoopi Goldberg på programmet. Blue Note optager og udsender en CD fra koncerten, kan man ikke vente indtil da, er der flere netradiostationer der sender koncerten.

New Orleans før katastrofen
I maj måned var basunisten Nils Landgren og pianisten Joe Sample i studiet sammen i New Orleans. Det er blevet til pladen Creole love call, som udkommer 26. oktober på tyske ACT Records Sample og Landgren har kendt hinanden i over 20 år, og bl.a. spillet sammen i Randy Crawford's band. Sangene er en blanding pop, soul og jazz.
I det kuriøse afdeling kan det nævnes at Ray "Ghostbusters" Parker jr. spiller guitar på pladen.

Ingen kommentarer: