fredag, januar 26, 2007


Sonny Rollins vinder Polar Music Prize
Det er netop blevet afsløret at den amerikanske tenorsax legende Sonny Rollins er den ene af de to Polar Music Prize vindere, den anden er minimalisten Steve Reich. Prisen består af 1 mio. svenska kronor og et håndtryk fra den svenske konge. Prisen overrækkes i Konserthuset i Stockholm d. 21. maj.

Kvartetplade fra Mehldau og Metheny
Pat Metheny og Brad Mehldau udsendte sidste år, deres første plade sammen, nu kommer der endnu en d. 19. marts. Pladen kommer i forbindelse med at de drager på tur i USA. Pladen der hedder Quartet inkluderer desuden musikerne fra Mehldaus trio Larry Grenadier på bas og Jeff Ballard på trommer.

Brecker nåede at indspille allstar session

Ifølge sitet michaelbreckerliverecordings.com, der var i kontakt med Michael Brecker kort før nytår, indspillede Brecker sidste sommer en plade med Herbie Hancock, Brad Mehldau, Pat Metheny, John Patituci og Jack DeJohnette. Den udkommer muligvis til maj.

Corea trioplade kåret som årets bedste

Chick Corea pladen Supertrio er udnævnt til årets plade af det japanske tidsskrift Swing Journal, har du ikke hørt eller set pladen? Så er det desværre fordi pladen med Steve Gadd og Christian McBride, som de sidste to tredjedele af trioen kun er udkommet i Japan. Pladen kan dog erhverves via Coreas site.

Og et lille tip til sidst om en video fra 2001

Har du endnu ikke set den israelske kunstner Michal Levy's video til Coltrane's Giant Steps, så skynd dig og besøg kunstnerens site her: www.michalevy.com/gs_download.html
Helt suverænt!!!

Ingen kommentarer: