fredag, juni 20, 2008

Kevin Brow: Koptor (Fresh Sound New Talent)

Canadisk eksil-trommeslager

Han er fra Canada, men har været bosiddende i Danmark de sidste fire år. Kevin Brow er jazztrommeslager og aktuel med en CD med sin gruppe Koptor, der består af tre musikere, der holder til i New York. Det drejer sig om Eivind Opsvik på bas, Jacob Sacks på piano og Rob Mosher på sax. Kevin Brow er meget aktiv på den københavnske jazzscene, hvor han bla. spiller sammen med Graig Earle, Jacob Anderskov, Mikkel Ploug og Jeppe Skovbakke. På den nye plade spilles der udelukkende musik af Kevin Brow. Kompositionerne er af den åbne, undersøgende og melodiske slags. I kraft af at Brow har valgt så stærke medspillere får musikken også ind imellem vinger og kommer godt op at flyve.
Kevin Brow og Koptor er et spændende bekendtskab. Brow spiller både teknisk krævende og flydende intelligent trommespil. Der lægges en behagelig fyldig, men ikke hårdtslående bund. Det er en fornøjelse at der stadig er højt kvalificerede udenlandske jazzmusikere der søger mod Danmark, så der til stadighed kommer ny og spændende inspiration ind i det dejlige danske vidtfavnende og -flagrende jazzmiljø.
Bonusinfo:
Han spiller med Koptor d. 8. juli på Blågårds Plads under Cph. Jazzfestival, hvor det dog er Jacob Anderskov der klarer pianoet og Pete Robbins der mestrer saxofonen.
Kevin Brow: www.kevinbrow.com
My Space: www.myspace.com/kevinbrow

Ingen kommentarer: