mandag, juni 14, 2010

KortJazzNyt uge 24 2010


Tilbage i april blev både Caroline Henderson og Niels Lan Doky slået til ridder af Dannebrog. I dag var Doky i audiens hos Dronning Margrethe. Han havde komponeret et stykke musik med titlen Theme for a Queen til hende. Han gav hende noderne til musikstykket samt en åben invitation om til enhver tid, at komme forbi Jazzhus Montmartre for at høre musikstykket.

Et af medlemmerne af Jazznyt's Facebook-gruppe Andreas Lind Pedersen har lavet en genial koncertkalender til Copenhagen Jazzfestival 2010, som du kan lægge i din mobil. Den er yderst brugervenlig og funktionel, når du feks. står i Kgs. Have kl. 18.00 lørdag aften og bare skal ha' mere af det der jazz.
Med den enkle brugervejledning på sitet, kan det næsten ikke gå galt.
http://gofish.dk/cjf2010.html

Under den norske Nattjazz-festival i Bergen blev der streamet en koncert på nettet, hver aften. For dem der ikke så dem, er der stadig mulighed for, at se koncerterne på Nattjazz's site.
Roy Hargrove Quintet, Tony Allen, Mostly Other People Do The Killing, Dag Arnesen Trio og Jonas Kullhammar Quartet er blandt de udvalgte kunstnere.
http://www.nattjazz.no/index.php?Stream=Ja&counter=6

Niels Lyhne Løkkegaard er for tredje år i træk med i Jazzbaltica-ensemblet ved jazzfestivalen i den tyske by Salzau. Tre aftener i træk er de på scenen. Udover Løkkegaard finder man bla. også den svenske basunist Karin Hammar, den tyske pianist Michael Wollny. Undervejs gæstes de bla. Donny McCaslin, Nils Landgren og Maria Schneider.
www.jazzbaltica.de

1 kommentar:

Jesper Svarre sagde ...

Det rigtige link ti CJF-kalenderen er: http://gofish.dk/cjf2010.html