lørdag, december 18, 2010

Kom du i Reprisen?

Jazz i Reprisen var et kortlivet projekt, der satte nogle dybe fodspor i dansk musikliv. I årene 1967-1970 dannede biografen Reprise Teatret i Holte ramme om koncerter der gik under navnet Jazz i Reprisen.
Her spillede blandt mange optrædende Contemporary Jazz Quintet, Pierre Dørge, Ole Matthiessen, Mads Vinding, Thor Backhausen, Søndergaard/Nehammer, Jørn Elniff, Peder og Finn Kragerups gruppe, Delta Blues and Boogie Band, Dollar Brand og Jens Jørn Gjedsted.
Sidstnævnte gik hen og blev kunstnerisk leder og skribent på det månedsprogram der til at starte med hed Jazz i reprisen. Det blev siden blev mere omfattende og kom til at hedde Jazz m.m. Men da Jazz i reprisen lukkede pga. dårlig økonomi og manglende støtte fra kommunen fortsatte bladet nu under navnet MM, men det er en anden historie.
Jens Jørn Gjedsted vil gerne i kontakt med dem der kom på stedet. Han er i de senere år blevet antastet af folk der kom i Reprisen og fik et stort udbytte af den forskelligt artede musik der blev spillet der. Idéen er at samle historien om Jazz i Reprisen. Måske lave en bog.
Jeg vil opfordre dig til at henvende dig til Jens Jørn, hvis du kom i Reprisen, har en historie eller lignende.
Du kan kontakte Jens Jørn Gjedsted her: JJG@dr.dk

1 kommentar:

Jens Jørn Gjedsted sagde ...

Jeg ved nu ikke, om man kan kalde kortlivet. Det stod på i m2½ år og der blev afholdt ca. 100 koncerter...
vh
Jens Jørn Gjedsted