søndag, december 05, 2021

Kaae & Batz: L.U.S.H. (Stereo Royal) LP/DL/stream

 

De har lavet musik til Netflix-serien Bordertown og flere film. De kommer begge fra Bornholm og kender hinanden fra teenage årene. Kasper Kaae spillede i Cody og Brian Batz var manden bag Sleep Party People. 


I 2020 var de på en 14 dages rejse til Istanbul. Her lavede de musikken til albummet L.U.S.H. De har skabt musikken ud fra en halvanden time lang strygerkvartetoptagelse som de lavede et lydbibliotek ud fra. De mange samples blev sat sammen på ny. Her åbenbaredes en ny og stemningsfyldt verden sig.


Det er blanding af neo-klassisk, jazz og elektronisk musik. Det høres tydeligt at de er erfarne med at lave filmmusik. Hvor de med filmmusik er bundet til billederne og skal lave kommenterende musik, så har de frie hænder her. Det bruges til, at skabe forløb med spændinger. Som lytter kan du skabe dine egne billeder til den eftertænksomme og stemningsmættede musik.


Det er trioens tredje album og stilistisk deres mest rene. Deres brug af flydende stemninger, vokal-og strygersamples giver et samlet og helstøbt album der holder til mange gennemlytninger.

Kaae & Batz Bandcamp

Ingen kommentarer: