onsdag, maj 27, 2009

Copenhagen Jazz Festival program er offentliggjort


Jeg har allerede løftet sløret for flere af godbidderne man kan putte i ørerne under Copenhagen Jazz Festival 2009.
I Politiken kan man læse om lidt flere. Feks. denne overskrift "Rick Astley spiller med Tivolis Big Band", med underoverskriften

"80’er-ikonet er blevet gammel nok til at være en del af årets jazzfestival."
Det er da så bundrådden en nyhed, at grimme gloser som @£§½#¤ er på sin plads. Lad det nu ligge at Rick Astley overhovedet skal optræde med Tivolis Big Band (er det Peder Kragerup der i hemmelighed har gået og rådyrket Rick Astley?).
Underoverskriften er da den mest irriterende og lamt karl-smarte formulering jeg længe har set. Gammel nok til at optræde på jazzfestival...? Det er lavt når Politiken formulerer sig så fordomsagtigt dumt om optrædendes alder på en jazzfestival. Man mangler vel bare at tilføje at han også vil smøre sort skosværte i ansigtet, så han kan synge det der jads på ægte junglevis.
Hov jeg glemte helt at nævne, at hele den danske jazzgarde gudskelov som vanligt trækker i stadstøjet. Man kan også høre internationale jazznavne som Enrico Pieranunzi og George Duke. Samt navne der genremæssigt grænser op til jazz. Tango med Bajofondo, gospel med The Blind Boys of Alabama og dansksproget visepop med Sebastian (han var ihvertfald god til at bruge jazzmusikere for 25-30 år siden).

Ingen kommentarer: