fredag, september 27, 2019

Jacob Gurevitsch: In search of lost time (Music for dreams) CD/DL/stream

Hvis du ser Toppen af poppen på TV2, har du nok lagt mærke til den mørkhårede guitarist der ofte spiller på akustisk guitar. Her flankerer han søndag efter søndag popstjerner der har behov for kvalificeret opbakning.
Jacob Gurevitsch laver også selv musik. Det er af en noget anden karakter. Han er født med en spansk guitar mellem hænderne. Han bevæger sig i et univers af jazz, latin, flamenco, fado og andre tempererede genrer.

Han har haft et streaminghit med den fire år gamle Lovers in Paris. Nu er han atter albumaktuel. Stemningen er ladet med kærlighed til livet og til musikken. I selskab med en række stærke musikere serverer han selvskrevne lækkerbiskener som den franskinspirerede Josephine aves les yeux fermes, hvor Mathias Heise gæster på mundharmonika og Poul Reiman spiller på Rhodes. Der er også den usædvanligt lækre mexicanske bolero Besamé mucho. Den første single fra pladen, er Ei Sham Baofek, hvor Erann DD synger på hebræisk. På flere numre på pladen er der også blæsere med, som feks. på den spanskinspirerede Dr. Ramirez, der er en feststarter af de rigtigt gode. 

In search of lost time er et behageligt udspil, der bør finde et stort publikum - et publikum, der vil blive beriget med en rolig og eftertænksom musikstund.

Ingen kommentarer: