tirsdag, april 27, 2010

Vinder af Montmartre quizzen er fundet

Så er der fundet en vinder af Jazzhus Montmartre quizzen. Den heldige vinder af to billetter til koncerten d. 4. maj med Jeff 'Tain' Watts blev Nikolaj Strands.
Svaret på hvem, der spillede på Montmartre i næsten hele januar måned 1960, sammen med bla. Jan Johansson var selvfølgelig Stan Getz. Et spørgsmål som enten var for let eller også er det fordi, at læserne af denne blog ved en hel del om jazz. For der var nemlig ingen der svarede forkert på spørgsmålet.

I øvrigt var det kort tid før at Montmartre lukkede i en periode pga. økonomiske vanskeligheder (hvilket jo lyder totalt vanvittigt idag. Det skete efter en måned med Stan Getz og Jan Johansson...!). Montmartre genåbnede nytårsaften 1961, hvor det var legendariske Herluf Kamp Larsen der stod ved roret og styrede stedet gennem en række succesfulde år i 60'erne.
I forbindelse med åbningen udkommer der en limited edition CD med nogle af de kunstnere der var med til, at gøre stedet legendarisk. Stan Getz, Ben Webster, Sonny Rollins, Dexter Gordon, Johnny Griffin og selvfølgelig NHØP er med på pladen, der kan købes på Jazzhus Montmartre.
jazzhusmontmartre.dk

Ingen kommentarer: