onsdag, marts 03, 2021

Malene Kjærgaard: Jorden rundt med Malene Kjærgaard (Malene Kjærgaard) LP/DL/stream

 

Hun vandt JazzDanmarks Børnejazzprisen tilbage i november med dette projekt. Sangerinden Malene Kjærgaard står bag Jorden rundt med... Hun har tidligere lavet flere voksenjazz plader og har i de senere år vendt sig mod børnejazzgenren. Hun har skrevet musikken på pladen, der som titlen indikerer, kan betegnes som verdensjazz.


Malene Kjærgaard starter på Hawaii og undervejs kommer vi både til Trinidad, Mexico, Ghana og Brasilien. Det giver sig selv at landene bidrager med numre, der er inspireret af genrer og rytmer fra de forskellige lande. Hun er sammen med Maj Berit Guassora på trompet, Johannes Wamberg på guitar, Tobias Dall på bas og Tira Skamby på percussion. De leverer et velsmurt og behageligt soundtrack til Malene Kjærgaards sange. 


Den udkommer på flot orangefarvet vinyl, der er presset hos Nordsø Records, så er der også lidt lækkert til mor og fars stereoanlæg, hvor de små poder kan danse foran på gulvet eller ligge og lytte til Malene Kjærgaards sangtekster. Det er både hyggeligt og festligt.

Malene Kjærgaard

Ingen kommentarer: