mandag, januar 17, 2022

Mads Mathias: I’m all ears (Storyville) CD/DL/stream

 

Der er næsten gået 10 år, siden Mads Mathias lavede albummet Free Falling. Nu er han endelig tilbage og fortsætter i samme veloplagte spor på I’m all ears. Mads Mathias er en moderne crooner, hvor pop, charme og lækkert hår følges behageligt med jazz, stilsikkerhed og et smittende overskud.


Han har en veludviklet sans for at sætte sig i sofaen lige ved siden af dig - eller sådan føles det. Han skaber en nærværende og intim stemning med sin sang og musik. Han er en syngende historiefortæller. Stemmen er hyggelig, afslappet og synger som en anden Frank Sinatra, med en stensikker time og fornemmelse for musikken.


På to numre Labour of love og Henpecked man er der besøg af ekstra blæsere, arrangeret af Peter Jensen. På Angel in disguise er der tilføjet en strygerkvartet, der giver drama og spænding - Mads Mathias synger med følsomhed og indlevelse, der står så godt med strygerne. Mathias Heise gæster med mundharmonikaen på den lette og levende If I were a dancer.

På hele albummet er der sikker musikalsk opbakning fra Peter Rosendal på würlitzer og piano Morten Ankarfeldt på bas og den erfarne britiske trommeslager James Maddren. Mads Mathias supplerer selvfølgelig vokalen med saxofon, som på den vidunderlige album-åbner Forget me not. 


I’m all ears er en god fortsættelse til Free Falling og skuffer ikke. Læn dig tilbage og lad Mads Mathias stå for den gode stemning.

Mads Mathias

Ingen kommentarer: